EZT OLVASTA MÁR?
×

Segítség a felhasználóknak

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2024.05.08. 13:40

Közzétéve: 2024.04.10. 15:20

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU – KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR, mint az ÉPÍTÉSIJOG.HU oldal közbeszerzés szakmai moduljának célja az építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárások és általánosságban a közbeszerzési szakma működésébe való betekintés, ezzel együtt egy olyan magabiztos, gyakorlati szaktudás biztosítása, amellyel az építés beruházások vállalkozó oldali szereplői előtt új piacok nyílnak, a megrendelői oldalon pedig javul az eljárások lefolytatásának hatékonysága. Célunk továbbá a megrendelői és a vállalkozói oldal közötti jogviták számának csökkentése, a folyamatosan változó szabályozási környezet naprakész megismerése és ismertetése. 

 

HOGYAN TALÁLHATJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA FONTOS TARTALMAT A PORTÁLON?

 

1. tipp:

Használja az oldal tetején található fő menüpontokat!

 

A SZAKÉRTŐINK VÁLASZOLNAK menüponton belül van lehetőség az építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásokkal, vagy bármilyen közbeszerzési vonatkozású témával kapcsolatos kérdések szakértőink részére történő megküldésének. Havonta két kérdést tehet fel, alkalmanként legfeljebb ezer karakter terjedelemben. Szakértőink – akik a kozbeszerzes.epitesijog.hu oldal szerkesztésében is közreműködnek – a feltett kérdésre email útján küldenek választ Önnek.

 

A HÍREK, SZAKCIKKEK menüpontban találhatók szerzőink cikkei, amelyekben összefoglaljuk azon jogszabályváltozásokat, melyek a közbeszerzési eljárások keretében lebonyolított építési beruházásokat érinthetik. Nem pusztán jogszabály-ismertetést közlünk, hanem a módosítások gyakorlati következményeit mutatjuk be – közérthetően és pontosan. Több tájékoztatónkat videóelőadás formájában tesszük közzé. Az újabb tartalmak megjelenéséről hírlevelünkben küldünk Önnek értesítést.

 

Az AKTUALITÁSOK JOGALKALMAZÓKNAK menüponton belül megtalálja a gyakorlati alkalmazást elősegítő összes hatályos útmutatót, tájékoztatót, valamint a Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Értesítő Plusz című lapjainak építési beruházások vonatkozású állásfoglalásait. Továbbá a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatai közül szemlézzük azokat, amelyek fontosak lehetnek Önnek, ha építési beruházással kapcsolatos közbeszerzési eljárásban vesz részt, akár ajánlattevőként, akár ajánlatkérőként. Szolgáltatásunk előfizetők számára érhető el. Szintén ezen menüponton belül tesszük elérhetővé az előfizetők részére szakértőink korábbi előadás anyagait, valamint a videóelőadásokat is.

 

A TEGYEN AJÁNLATOT menüpontban heti rendszerességgel figyeljük és szűrjük az ajánlattételi szakaszban lévő közbeszerzési eljárások közül az építési beruházás tárgyában indított eljárásokat. Hirdetményfigyelő szolgáltatásunk tehát főként az ajánlattévők (építőipari kivitelezők, tervezők) számára lehet hasznos. Úgy gondoljuk, az oldalunkon elérhető szakmai információkkal felvértezve bármelyik felkészült vállalkozás jó esélyekkel indulhat közbeszerzési eljárásokon – biztatjuk előfizetőinket, hogy merjenek ajánlatot tenni!

 

2. tipp:

Használja a keresőt!


Az oldal keresőjét (a főoldal jobb oldalán található) úgy programoztuk, hogy lehetőség szerint a felhasználók számára legfontosabb tartalmak jelenjenek meg a találati listák elején. (Ez azzal is járhat, hogy – a viszonylag bonyolult keresési algoritmus következtében – a szokásosnál több időt vesz igénybe a keresés; kérjük, ezt vegye számításba, amikor a keresőt használja.)

 

A Google keresőjét is használhatja arra, hogy a kozbeszerzes.epitesijog.hu oldalon megtalálja az Önnek fontos tartalmakat. Ez esetben a Google keresőjébe a „site: kozbeszerzes.epitesijog.hu” szöveget kell beírnia, majd utána a keresett szót vagy kifejezést. A Google saját logikája alapján és adott esetben az Ön böngészési szokásait is figyelembe véve keres az oldalon – elképzelhető, hogy így találja meg azt a tartalmat, ami a legfontosabb Önnek.

 

 

MARADT MÉG KÉRDÉSE?

 

Ha segíthetünk még valamivel, amivel megkönnyíthetjük Önnek a portál használatát, kérjük, forduljon hozzánk!

 

Ha technikai problémákat tapasztal, vagy az előfizetéssel kapcsolatban van kérdése, az Artifex Kiadóhoz fordulhat:

Email: info[kukac]artifexkiado.hu

Telefon: +36 1 783 1711

 

Ha az oldal szakmai tartalmával kapcsolatban van kérdése vagy észrevétele, vagy előfizetőként a konkrét kérdésére az oldalon nem találta meg a választ, ezt az oldal szerkesztőinek, dr. Günther Balázsnak és Horváth Kornélnak jelezheti:

Email: office[kukac]procport.com

 

 

ELŐFIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Ön előfizetőként a KözbeszerzésiTudástár tartalmait teljes körűen elérheti, és ezen kívül jelentős engedménnyel vehet részt közbeszerzési témájú konferenciáinkon. 

 

Reményeink szerint a kérdésére a portál gyorsan és könnyen elérhető választ ad, de amennyiben előfizetőként a konkrét kérdésére az oldalon nem találta meg a választ, segítünk megtalálni a keresett információt.

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU – KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR tartalmáról további információ itt is elérhető >> https://kozbeszerzes.epitesijog.hu/rolunk

 

További részletek az előfizetéssel kapcsolatban itt találhatók >> https://elofizetes.epitesijog.hu/kozbeszerzes/

 

 

IDŐBEN ÉRTESÍTJÜK ÖNT
A KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOKRÓL

INGYENES hírlevelünkben friss jogszabály-magyarázatokat, szakcikkeket, hatósági iránymutatásokat ajánlunk. Információink segítenek Önnek eligazodni a közbeszerzések világában!

Feliratkozás itt