EZT OLVASTA MÁR?
×

Közbeszerzés Tudástár - impresszum

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2024.04.23. 11:15

Közzétéve: 2024.04.11. 09:56

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU oldal kialakítása és tartalma
az Építésijog.hu Kft. tulajdona,
szerzői jogi védelem alatt áll.

Főszerkesztő: dr. Jámbor Attila

 

 

Az Építésijog.hu Közbeszerzési Tudástár tartalmának előállításában közreműködő szakmai partner: 

a Procport Kft. 

Szerkesztők: dr. Günther Balázs, Horváth Kornél

 

 

Az oldal szerzőiről itt található információ >>

 

 

 

 

A portál üzemeltetésében együttműködő szakmai partner:

Artifex Kiadó Kft.

1119 Budapest, Pajkos utca 28.
Telefon: +36 1 783 1711
Email: info[kukac]artifexkiado.hu

https://artifexkiado.hu/

 

Előfizetési információk itt találhatók >>

 

A portál használatára, szolgáltatásainak igénybevételére
az Artifex Kiadó Kft. termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó
Általános Szerződési Feltételek érvényesek. 

 

 

 

Programozás:

Netkorzo Online Kft.
www.netkorzo.hu

 

 

Grafika:

Ester Communications Kft.
www.estercom.hu

 

 

 

Az oldal megtekintéséhez, használatához az Internet Explorer 10-es vagy nagyobb verziószámú böngészője szükséges. Ha Ön Firefox vagy Chrome böngészőt használ, kérjük, figyeljen arra, hogy a program rendszeresen frissüljön. (A Firefox letöltéséről és frissítéséről itt, a Chrome letöltéséről és frissítéséről itt található bővebb információ.) Portálunk ezekkel is biztonságosan használható.

 


 

Felhívjuk a Kedves Olvasó figyelmét, hogy az ÉPÍTÉSIJOG.HU oldal nem minősül hiteles jogszabály-értelmezésnek, az itt található anyagok, tanulmányok kizárólag a szerzők magánvéleményét tükrözik. A szövegben az érintett jogszabályhelyek feltüntetése azt a célt is szolgálja, hogy az Olvasó a tájékoztató alapján felkutathassa a konkrét jogszabályi rendelkezést, és ezzel komplett és korrekt választ kaphasson a felmerült kérdésére.

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU jogi tanácsadásként nem értelmezhető. A kiadványban szereplő információk az alapul szolgáló és feltüntetett jogszabályokban ellenőrizhetők. A felhasználó egyedi ügyben felmerülő kérdése csak a hatályos jogszabályok megismerése, és a konkrét ügyben felmerült tényállás pontos elemzését követően válaszolható meg, ezért ezek vizsgálata elengedhetetlen.

Bár az ÉPÍTÉSIJOG.HU tartalmát alaposan ellenőriztük, az esetleg ennek ellenére előforduló hibákért és az ezekből fakadó károkért a szerző(k) és az ÉPÍTÉSIJOG.HU Kft. nem vállalnak felelősséget. A ÉPÍTÉSIJOG.HU oldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért és minden élethelyzetre való alkalmazhatóságáért a szerző(k) és az ÉPÍTÉSIJOG.HU Kft. felelősséget nem vállal.


 

 

IDŐBEN ÉRTESÍTJÜK ÖNT
A KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOKRÓL

INGYENES hírlevelünkben friss jogszabály-magyarázatokat, szakcikkeket, hatósági iránymutatásokat ajánlunk. Információink segítenek Önnek eligazodni a közbeszerzések világában!

Feliratkozás itt