EZT OLVASTA MÁR?
×

A Közbeszerzési Tudástárról és szolgáltatásairól

Szerző:  Építésijog.hu

Utolsó frissítés: 2024.05.08. 12:33

Közzétéve: 2024.04.11. 10:01

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU oldal kialakítása és tartalma az Építésijog.hu Kft. tulajdona, szerzői jogi védelem alatt áll.

 

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR szerzői

 

Szerzőink olyan szakemberek, akik a gyakorlatuk során szerzett tapasztalataikat, a hivatásuk végzése során elsajátított ismereteiket fogalmazzák meg írásaikban, és a problémák megoldására, az ellentmondások feloldására igyekeznek hangsúlyt fektetni.

 

Szerzőinkről bővebb információ és elérhetőség >>

 

 

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR céljai

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU oldal felhasználói, előfizetői már megismerhették, megtapasztalhatták a szakmai portál nyújtotta segítséget mindennapi munkájuk során, vagy az élet egyéb területein. Jelen közbeszerzés szakmai modul célja az építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárások és általánosságban a közbeszerzési szakma működésébe való betekintés, ezzel együtt egy olyan magabiztos, gyakorlati szaktudás biztosítása, amellyel az építés beruházások vállalkozó oldali szereplői előtt új piacok nyílnak, a megrendelői oldalon pedig javul az eljárások lefolytatásának hatékonysága. Célunk továbbá a megrendelői és a vállalkozói oldal közötti jogviták számának csökkentése, a folyamatosan változó szabályozási környezet naprakész megismerése és ismertetése.

 

 

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR felépítése, szolgáltatásai

 

GYAKORLATIAS, KÖZÉRTHETŐ MAGYARÁZATOK

Folyamatosan figyeljük a jogszabályváltozásokat, melyek a közbeszerzési eljárások keretében lebonyolított építési beruházásokat érinthetik, és ezekről cikkeinkben részletes tájékoztatást adunk. Nem pusztán jogszabály-ismertetést közlünk, hanem a módosítások gyakorlati következményeit mutatjuk be – közérthetően és pontosan.
Több tájékoztatónkat videóelőadás formájában tesszük közzé. Az újabb tartalmak megjelenéséről hírlevelünkben küldünk Önnek értesítést.

 

ÚTMUTATÓK, TÁJÉKOZTATÓK, ÁLLÁSFOGLALÁSOK

Rendszerezett formában közzétesszük oldalunkon a Közbeszerzési Hatóság hatályos útmutatóit, tájékoztatóit, valamint a Közbeszerzési Értesítő Plusz rövid összefoglalóit, amelyek az építési beruházások szempontjából fontosak lehetnek. A fentieken túl a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatai közül is szemlézzük azokat, amelyek fontosak lehetnek Önnek, ha építési beruházással kapcsolatos közbeszerzési eljárásban vesz részt, akár ajánlattevőként, akár ajánlatkérőként.

 

HIRDETMÉNYFIGYELÉS

Kigyűjtjük Önnek az ajánlattételi szakaszban lévő közbeszerzési eljárások közül azokat, melyek építési beruházásokkal kapcsolatosak. Hirdetményfigyelő szolgáltatásunk tehát főként az ajánlattevők (építőipari kivitelezők, tervezők) számára lehet hasznos. Külön megkeresésre akár személyre (cégre) szabott hirdetményfigyelést vállalunk az előre megadott kulcsszavak alapján. Ennek alapján megrendelőink gyorsan és megalapozottan tudnak dönteni arról, hogy érdemes-e az adott közbeszerzési eljáráson indulni.

 

SZEMÉLYES TÁMOGATÁS SZAKÉRTŐINKTŐL

Ha Önnek vannak kérdései az építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásokkal, vagy bármilyen közbeszerzési vonatkozású témával kapcsolatban, ezeket elküldheti szakértőinknek. Havonta két kérdést tehet fel, alkalmanként legfeljebb ezer karakter terjedelemben. Szakértőink – akik a kozbeszerzes.epitesijog.hu oldal szerkesztésében is közreműködnek – a feltett kérdésre email útján küldenek választ Önnek.

 


 

Felhívjuk a Kedves Olvasó figyelmét, hogy az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR oldal nem minősül hiteles jogszabály értelmezésnek, az itt található anyagok, tanulmányok kizárólag a szerzők magánvéleményét tükrözik. A szövegben az érintett jogszabályhelyek feltüntetése azt a célt is szolgálja, hogy a Kedves Olvasó a tájékoztató alapján felkutathassa a konkrét jogszabályi rendelkezést, és ezzel komplett és korrekt választ kaphasson a felmerült kérdésére.

 

Az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSU TUDÁSTÁR  jogi tanácsadásként nem értelmezhető. Az oldalon szereplő információk az alapul szolgáló és feltüntetett jogszabályokban ellenőrizhetők. A felhasználó egyedi ügyben felmerülő kérdése csak a hatályos jogszabályok megismerése, és a konkrét ügyben felmerült tényállás pontos elemzését követően válaszolható meg, ezért ezek vizsgálata elengedhetetlen.

 

Bár az ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR tartalmát alaposan ellenőriztük, az esetleg ennek ellenére előforduló hibákért és az ezekből fakadó károkért a szerző(k) és az ÉPÍTÉSIJOG.HU Kft. nem vállalnak felelősséget. A ÉPÍTÉSIJOG.HU - KÖZBESZERZÉSI TUDÁSTÁR oldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért és minden élethelyzetre való alkalmazhatóságáért a szerző(k) és az ÉPÍTÉSIJOG.HU Kft. felelősséget nem vállal.

 

A portál használatára az ÁSZF alkalmazandó.

 

 

IDŐBEN ÉRTESÍTJÜK ÖNT
A KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOKRÓL

INGYENES hírlevelünkben friss jogszabály-magyarázatokat, szakcikkeket, hatósági iránymutatásokat ajánlunk. Információink segítenek Önnek eligazodni a közbeszerzések világában!

Feliratkozás itt